3 vragen over vrijwilligerswerk bij OC Cirkant beantwoord.

Waarom vrijwilligerswerk?

Vrijwilligerswerk stimuleert, motiveert en maakt je gelukkig. Veel vrijwilligers halen zuurstof en voldoening uit hun vrijwilligerswerk. Wij hechten veel belang aan onze vrijwilligers. Zij zijn immers een belangrijke schakel bij OC Cirkant. Dankzij wat extra helpende handen, kunnen we immers nóg meer bewoners laten genieten van ‘een extraatje’.

Welk engagement verwacht je van mij?

Bij ons kun je kiezen om éénmalig te helpen bij een activiteit of op regelmatige basis langs te komen. We zijn al blij met vrijwilligers die een aantal keer per jaar komen, dus laat dat zeker geen drempel zijn. Je bepaalt dus zelf hoe vaak je meehelpt, maar ook wat je graag wil doen.

Wat kan ik doen? 

We hebben voor elk wat wils. Onze vrijwilligerscoördinator Sandy, gaat samen met jou op zoek naar iets waar je plezier aan beleeft en je je goed bij voelt. Dat kan echt van alles zijn: helpen op de leefgroepen, gaan wandelen met een bewoner, maar ook helpen de dieren verzorgen, een handje toesteken met de technische dienst, was plooien, … . Je bent uiteraard ook steeds verzekerd!

Nog vragen? Of lijkt vrijwilligerswerk iets voor jou? Neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator Sandy Mispelon voor een vrijblijvend gesprek.

Vacature Vrijwilliger

Chauffeur Dagcentrum Horizon

Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiaste, open persoonlijkheid die het zou zien zitten om de deelnemers van het dagcentrum zo nu & dan eens van en/of naar OC Cirkant te brengen.