CIRKANT_7 (Small)
_DSC2757A (Small)

94% tevreden medewerkers

In 2021, in volle coronapandemie, deed BING, een onafhankelijk onderzoeksbureau, een uitgebreide enquête bij de medewerkers van Cirkant. Met veel trots publiceren we hier een aantal cijfers uit ons rapport.

Samen zorg kleuren met en voor de 135 cliënten van Cirkant, daar draait het om. Heb je een hart voor volwassen met een beperking en wil je hen de warme zorg bieden die ze verdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Maar waarom moet jij nu precies voor Cirkant kiezen?

Open en eerlijke communicatie. De deur van directie en coördinatoren staat hier letterlijk en figuurlijk altijd open. We hechten heel veel belang aan de connectie tussen beleid en de medewerkers. Er heerst hier dan ook een cultuur van eerlijke en open communicatie.

Ruimte om te groeien. We zetten in op vorming en het verder ontwikkelen van talenten van medewerkers. Zo krijg je de kans om je helemaal te ontplooien.

Zorg voor medewerkers. Met leuke initiatieven proberen we ook zorg te dragen voor onze medewerkers: Bar à congé, de testkaravaan, infosessies omtrent veerkracht, … . Naast de dagelijkse inzet, zorgen dergelijke initiatieven er voor dat Cirkanters weten dat we aan hen denken.

Warm nest. Supersympathieke collega’s, die ga je hier bij Cirkant vinden. De sfeer op de verschillende diensten zit er meestal goed in. Maar ook de verschillende diensten onderling kunnen het goed met elkaar vinden. Denk maar aan het sneeuwballengevecht die spontaan ontstond in de winter en de waterspelletjes die werden gespeeld tijdens een bloedhete zomerdag.

Overtuigd? Check hier onze vacatures of solliciteer spontaan.

Tevredenheid ws