DSC_0391

Dankzij een anonieme schenker zijn wij de trotse eigenaar van een Tovertafel. De speelse interactieve lichtprojecties brengen beweging en plezier. De cliënten zijn alvast dolenthousiast.

Plaatsen kruis stille ruimte

OC Cirkant wenst de firma Weba van harte te bedanken voor hun hulp bij het transport van 6 bedden van Sijsele naar Aartrijke. Dank aan de sympathieke transporteur die dit vervoer geheel voor zijn rekening nam.

Valerie verwendag zeebrugge suikerspin bijgesneden

Dankzij een mooie sponsoring van Cera konden we onze polyvalente zaal en ‘de Kom’ uitrusten met audiovisueel materiaal.

Familieraad Aangepast spelmateriaal

Met enkele cash giften konden we 2 nieuwe banken bestellen, zodat bewoners even kunnen rusten tussen het stappen door.

Toontjes kermis

Onze alpaca’s genieten dankzij de Rotary Torhout-Houtland van hun prachtige woonst in het belevingsbos. Nu ook de konijnen en cavia’s hun intrek hebben genomen, spreken we over het ‘dieren-inloophuisje’. Waar bewoners en deelnemers even tot rust kunnen komen en kunnen genieten van de dieren.

IMG_0263 (Small)

Geert Haesaert, metaalkunstenaar en kunstsmid uit Handzame, schonk OC Cirkant een eigentijds kruisbeeld. Dit kruisbeeld kreeg een mooie plaats in de ‘stille ruimte’.

Weba

Op 30 juni trokken heel wat cliënten en begeleiders naar de kust, voor een heerlijk verwendagje aan zee, in Zeebrugge. Een dag lang genieten en ontspannen; iedereen trok met een grote glimlach terug naar huis. Deze zalige dag werd ons geschonken door Rotary Knokke Oostkust.

logo Cera

De aankoop van grondstoffen om spelmateriaal op maat te laten maken werd gesponsord door de familieraad.

gift banken

Met de opbrengst van ‘Toontjes Kermis’ organiseert onze vrijwilligerswerking in juni een gezellige verrassingsnamiddag met onze bewoners.