missie
CIRKANT_7 (Small)

WENDBAAR & OPLOSSINGSGERICHT

Het kunnen en de kracht van de cliënten is altijd het vertrekpunt. Ook medewerkers stimuleren we om hun talenten te ontdekken en te ontplooien. Als lerende organisatie zijn we steeds in beweging. We gaan actief op zoek naar uitdagingen en vernieuwing. Daarbij zijn we flexibel en werken we duurzaam en oplossingsgericht.

SAMEN OP WEG

De combinatie van onze jarenlange ervaring, specifieke knowhow en expertise is één van onze sterktes. We gaan samen op weg … met elkaar, met familie en netwerk, en met diverse partners, ook over de sectoren heen. De directe lijnen naar directie en coördinatoren en de opendeurmentaliteit, zorgen voor een cultuur van overleg en inspraak.

RUIMTE OM ZICHZELF TE ZIJN

Cliënten en medewerkers krijgen de ruimte om zichzelf te zijn, elk met hun eigen mogelijkheden en wensen. We zijn een authentieke organisatie gebaseerd op waarden zoals respect en gelijkwaardigheid, met plaats voor ieders mening en overtuiging.

PASSIE & GOESTING

De medewerkers van Cirkant gaan met passie en goesting aan de slag . Een hecht team van collega’s zorgt voor de cliënten en voor elkaar. Een goede dosis leute & humor kan daarbij niet ontbreken. Samen met de cliënten gaan zij op zoek naar wat hun hart sneller doet slaan. Dit alles vanuit een warmte en hartelijkheid die de organisatie kenmerkt.

_DSC3112 (Small)
Ontwerp zonder titel (1)