Wanneer?

Zaterdag 18 september 2021 van 16u tot 18u.

Wat?

Een rondleiding van ongeveer een half uur in het gebouw met uitleg van medewerkers van OC Cirkant en Vivendo. Een unieke blik achter de schermen.
De rondleiding is rolstoel- en buggytoegankelijk. Hou er wel rekening mee dat de buitenaanleg nog niet helemaal af zal zijn en dat het een eind stappen is. Heb je moeite met stappen? Dan is de rondleiding een stuk moeilijker.

Praktisch

De rondleiding is uiteraard gratis, maar inschrijven is aan te raden om wachttijden te vermijden. Je krijgt ook nog een leuk aandenken en na afloop kun je genieten van een drankje aan de bar. We vragen wel om steeds een mondmasker te dragen bij verplaatsingen en zo veel als mogelijk afstand te bewaren .

Bereikbaarheid en parkeren

De ingang van de rondleiding is niet aan de hoofdingang van Cirkant, maar situeert zich in de Aartrijksestraat schuin tegenover Slagerij Anja & Nathan. We voorzien vlaggen om het aan te duiden.
We moedigen iedereen aan om met de fiets of te voet te komen. We voorzien extra fietsparking ter hoogte van die ingang. Parkeren met de wagen kan aan de voorzijde van OC Cirkant – aan de Aartrijksestraat – en aan de parking in de Sportlaan. Gelieve de parking van de handelszaken vrij te laten voor de klanten van de handelszaken.

INSCHRIJVEN

 

Uw naam & voornaam (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw e-mail (verplicht)

Aantal personen (+12jaar - verplicht)

Gelieve het tijdslot op te geven waarbij u op bezoek wenst te komen. U kunt zich aanmelden aan het onthaal binnen het halfuur dat u hebt aangeduid.

Voorkeursmoment

Huis 4 zij
zorgflats
Huis 4 - recht