Fietsen & genieten met het hele gezin, maar een beetje anders dan anders

Op zondag 17 mei zou de 7e editie van Binnen & Buiten plaatsvinden. Dit evenement voor jong en oud, met een fietssmoefeltocht, wandeltocht en tal van animatie op de terreinen van Cirkant is ondertussen al traditie. Helaas kan het dit jaar niet doorgaan. Maar niet getreurd, we hebben een alternatief bedacht!

BB (1)Een ‘Do-it-Yourself Fietssmoefeltocht’

We hebben namelijk twee fietstochten uitgewerkt aan de hand van de fietsknooppunten (28 km en 41 km) waarbij je start van Cirkant. Onderweg kun je letters verzamelen, die heb je nodig om woorden te maken en in te vullen op het wedstrijdformulier. Bezorg je wedstrijdformulier voor 1 juli terug bij Cirkant en maak kans op één van de waardebonnen van Amode.

Na inschrijving en betaling, kun je jouw pakket ophalen in het onthaal van Cirkant. Je ontvangt dus de twee fietsroutes, twee wedstrijdformulieren en een leuke goodie bag vol lekkers (fles cider, appeltje, potje confituur, een sneetje peperkoek, zakje chips, een zakje snoepjes, …) en dit alles voor slechts € 7,5.
KLEINE TIP: Het lekkers uit de goodie bag kan het makkelijkst thuis worden opgegeten.

Je kunt ook kiezen om enkel de fietsroutes en wedstrijdformulieren digitaal te ontvangen. Dan kun je nog steeds kans maken op de bonnen van Amode, maar ontvang je geen goodie bag. Dit voor slechts € 4!

Alle opbrengsten gaan uiteraard naar leuke extraatjes voor de bewoners van Cirkant.

Wacht dus niet langer en schrijf je nu in!

INSCHRIJVINGEN ZIJN AFGESLOTEN! WIL JE MEER WETEN: info@cirkant.broedersvanliefde.be

Goed om te weten!

Even praktisch

  • Met 1 pakket kun je met zoveel mensen op stap als je zelf wil (denk wel aan de Corona-richtlijnen). Je maakt wel maar 1 keer per fietstocht kans op een waardebon en je moet al het lekkers delen met je gezelschap :-)
  • Pakketten kunnen worden opgehaald aan het onthaal van Cirkant, elke werkdag tussen 9u en 16u30 vanaf vrijdag 29 mei tot 10 juni.
  • Ook op zaterdag 30 mei tussen 10u en 11u30 kun je pakket ophalen, maar dit moet je wel aanduiden op je inschrijvingsformulier.
  • Pakketten kunnen alleen worden opgehaald indien de betaling ok is; Er kan enkel worden overgeschreven. Reken dus op een drietal dagen voor de verwerking van de betaling.
  • Heb je in de laatste 14 dagen symptomen gehad van het Corona-virus, dan mag je Cirkant niet betreden. Stuur dan aub iemand anders om je pakket. Gelieve ook de veiligheidsrichtlijnen te respecteren (mondmasker indien mogelijk, handen ontsmetten, …).
  • Kies je voor digitaal? Dan ontvang je de fietstochten en wedstrijdformulieren ook na ontvangst van betaling.